Στο θέμα των μεταρρυθμίσεων επέμεινε ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού  Δημήτρης Τσιόδρας. 

Μιλώντας στον Real fm και στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου, είπε σχετικά με τη διαπραγμάτευση πως «ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, αλλά τι θα αντικαταστήσουμε με τι θα το δούμε», ενώ πρόσθεσε πως «ίσως η κ. Μέρκελ να γνωρίζει περισσότερα, έπειτα από 4 ώρες που συνάντησε τον κ. Τσίπρα».  

Στην ερώτηση εαν «το Ποτάμι» έχει τη διάθεση να στηρίξει την κυβέρνηση, ο κ. Τσιόδρας αρχικά αναρωτήθηκε...«τι με ρωτάτε τώρα; αν θα βγει ο Καμμένος να μπουμε εμείς», ενώ στη συνέχεια είπε πως η απάντηση είναι ξεκάθαρη και είναι «όχι».  

Για τον Γιώργο Κατρούγκαλο είπε πως πρέπει να παραιτηθεί, και πως αν δεν τον κάνει θα πρέπει να το κάνει ο πρωθυπουργός. «Είναι ζήτημα ηθικής τάξης», πρόσθεσε. 

Τέλος σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις είπε πως «το Ποτάμι ψήφισε στη Βουλή ήμασταν υπέρ να δημιουργηθεί η επιτροπή», αλλά για το «για το ζήμημα του δανείου υπάρχει θέμα και των προσωπικών αποζημιώσεων». «Εμείς ήμασταν αντίθετοι με τον Παρασκευόπουλο που είπε ότι θα κατασχέσει το Γκαίτε, που τον διέψευσε και ο πρωθυπουργός ο ίδιος».