«Να τελειώσει η κυβέρνηση με τα ψέματα, γιατί η οικονομία δεν αντέχει άλλο», επισημαίνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη σχετικά με το κέιμενο της συμφωνίας.

Ο κ. Καραγκούνης, σχετικά με τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους, την οποία και παρουσίασε σήμερα στα γραφεία του κόμματος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, επανέλαβε τις καταγγελίες πως η κυβέρνηση «έχει υπογράψει μνημόνιο που το κρατά κρυφό και που δεν μπορεί να το εφαρμόσει γιατί φοβάται τους δικούς της», απαντώντας έτσι και στις δηλώσεις Σακελλαρίδη, πως το κείμενο της συμφωνίας υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στο Διαδίκτυο.

«Ως προς τις ανοησίες περί διαδικτύου, ακόμα και ο δικός τους αντιπρόεδρος της Βουλής, καθώς και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έλεγαν ότι δεν υπάρχουν δικές τους υπογραφές στην επέκταση της συμφωνίας. Να, όμως, που υπάρχουν και φαρδιές πλατιές, μάλιστα. Μέχρι σήμερα, υποστηρίζουν ότι δεν έχουν υπογράψει το μνημόνιο. Να που η σύμβαση συνδέεται ρητά και άμεσα με το μνημόνιο, πράγμα που το υπογραμμίζουν σε επιστολές τους και οι οργανισμοί της τρόικας» τονίζει ο κ. Καραγκούνης.