current views are: 6

26 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση18:14

Σακελλαρίδης: Ματαιοπονεί η ΝΔ…

Κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση έχει ξεσπάσει, με αφορμή την παράταση της δανειακής σύμβασης.

Δημοσίευση 18:14’
αρθρο-newpost

Κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση έχει ξεσπάσει, με αφορμή την παράταση της δανειακής σύμβασης.

Κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση έχει ξεσπάσει, με αφορμή την παράταση της δανειακής σύμβασης​ που υπέγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης και σήμερα παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι όλοι μπορούν να συγκρίνουν τα έργα και της ημέρες του πρώην και νυν πρωθυπουργού. 

«Την Αξιωματική αντιπολίτευση την έπιασε ο πόνος να αποδείξει ότι η σημερινή κυβέρνηση ετοιμάζεται να εφαρμόσει την πολιτική της. Ματαιοπονεί. Όλοι μπορούν να συγκρίνουν τα έργα και τις ημέρες του κ. Τσίπρα και του κ. Σαμαρά» τονίζει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Απαντώντας στο σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου  και σημειώνει:

Αν ανησυχεί ότι το κυβερνητικό της έργο, δηλαδή οι αυξήσεις στη φορολογία, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, έμεινε ημιτελές, καλώς ανησυχεί.  Αφού ψήφισε το νομοσχέδιο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης και αυτό για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ας προετοιμάσει την Κοινοβουλευτική της ομάδα να ψηφίσει και άλλα τόσο «μνημονιακά» μέτρα.


σχετικα αρθρα