Η κυβέρνηση έχει επαφές με τρομοκράτες στις φυλακές Δομοκού, υποστηρίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη σε ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο.

Αφορμή για την ερώτηση ήταν το άρθρο των φυλακισμένων για συμμετοχή στην 17Ν Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και Βασίλη Τζωρτζάτου με το οποίο ζητούν από τους φυλακισμένους απεργούς πείνας που ζητούν την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ να διακόψουν τις κινητοποιήσεις τους επειδή «ζημιώνουν την προσπάθεια κατάργησης του επίμαχου νόμου από τη νέα κυβέρνηση».

H κυρία Μπακογιάννη ότι «η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λέβα επισκέφθηκε τις φυλακές Δομοκού και το νοσοκομείο Λάρισας για να συναντήσει τον Δημήτρη Κουφοντίνα και άλλους έγκλειστους τρομοκράτες για να τους στηρίξει ψυχολογικά και να τους ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σχετικά με το νομοσχέδιο που θα προβλέπει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ».

«Διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση με τους τρομοκράτες προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της και να χαράξει την πολιτική της στα θέματα που αφορούν την Δικαιοσύνη;» διερωτάται η κυρία Μπακογιάννη.