Σφοδρή επίθεση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη, καταλογίζοντάς της απύθμενο θράσος, με αφορμή την ανακοίνωσή της για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την υπόθεση των υποβρυχίων. 

Η Χαριλάου Τρικούπη σε σχόλιό της αναφέρει:

Με απύθμενο θράσος η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ υποδύεται τον εκπρόσωπο του ΥΠΕΘΑ και νομίζει ότι αζημίως μπορεί να εκστομίζει δήθεν απειλητικές συκοφαντίες, κενές περιεχομένου.

Τα όσα λέει μας αφήνουν αδιάφορους επί της ουσίας, συνιστούν όμως ντροπή για τον τρόπο που ενεργεί ο κ. Καμμένος ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας - μετατρέποντας το ΥΠΕΘΑ σε μικροκομματικό παραμάγαζο, με την ανοχή του κ. Τσίπρα.

Ο  κ. Καμμένος να θυμάται ότι ο καθένας κρίνεται για την προάσπιση του δημοσίου χρήματος και του εθνικού συμφέροντος την περίοδο που βρίσκεται σε μια θέση ευθύνης. Και οι φωνές δεν κρύβουν τίποτα.

Η κόντρα συνεχίστηκε με την άμεση ανταπάντηση της κυρίας Χρυσοβελώνη η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο ενοχικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε το ΠΑΣΟΚ στα όσα του διαμηνύσαμε, δείχνει ότι μόνο αδιάφορους δεν τους άφησαν. Μάλλον το αντίθετο συνέβη.

 Και δύο ακόμη επισημάνσεις:

 Πρώτον: Αν κάποιος είχε καταστήσει προσωπικά παραμάγαζα τόσο τα υπουργεία από όπου πέρασε, όσο και το κόμμα που παρέλαβε για να το οδηγήσει στον κάδο της Ιστορίας, αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Βενιζέλο.

 Δεύτερον: Ο εκτρωματικός νόμος «περί ευθύνης Υπουργών» για την παραγραφή των αδικημάτων και τη διασφάλιση της ατιμωρησίας που είναι αποκλειστικά εμπνεύσεως Βενιζέλου και φέρει τη δική του σφραγίδα, μόνο υπέρ της προστασίας του δημοσίου χρήματος δεν λειτούργησε. Οπότε, τα περί «απύθμενου θράσους», τους τα επιστρέφουμε.

 Για όλα αυτά και πολλά άλλα, ο ελληνικός λαός έδειξε στον κ. Βενιζέλο την πόρτα της εξόδου. Η συνέχεια στο εγγύς μέλλον…