Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τα όσα είπε σήμερα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για το θέμα των υποβρυχίων ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μάλιστα ο πρώην υπουργός λέει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του κ.Χατζηνικολάου.
Όλη η ανακοίνωση του κ,Τσοχατζόπουλου έχει ως εξής :

«Από τα όσα δημοσιεύονται στις αναρτήσεις του ιστότοπου REAL.GR -και άλλων ενημερωτικών μέσων- ως πληροφορίες για την κατάθεση του εκδότη-επιχειρηματία της ενημέρωσης Ν. Χατζηνικολάου, φαίνεται ότι επέλεξε να συνεχίσει και στο Κοινοβούλιο, χωρίς κανένα ενδοιασμό, το βόρβορο λάσπης,- με ασύστολα ψεύδη, με συκοφαντίες, με επίκληση ακόμη και ανύπαρκτων «γεγονότων» και γελοιοτήτων-, που εκτοξεύει μήνες τώρα εναντίον μου, προσβάλλοντας έτσι το κύρος του Κοινοβουλίου και των βουλευτών-μελών της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης. Μόλις λάβω γνώση των πρακτικών της κατάθεσής του και διαπιστώσω ότι επαληθεύονται τα παραπάνω θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του».


« Δεν θα παρακολουθήσουμε το συνεχιζόμενο παραλήρημα του κ. Τσοχατζόπουλου. Το λόγο έχουν τώρα η Βουλή και η Δικαιοσύνη», ανταπάντησε στο ίδιο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου