Έγγραφα- φωτιά για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα του Βήματος σύμφωνα με το οποίο ο κ. Κατρούγκαλος φέρεται να υπέγραφε ιδιωτικά συμφωνητικά με απολυμένους και διαθέσιμους του Δημοσίου ακόμη και στις 27 Ιανουαρίου του 2015, ημέρα δηλαδή που ορκίστηκε υπουργός, αξιώνοντας προμήθεια 12% για τις δικηγορικές του υπηρεσίες, η εφημερίδα Παραπολιτικά αποκαλύπτει έγγραφα σ΄μφωνα με τα οποία ο αναπληρωτής υπουργός προσέλαβε στο υπουργείο ως συμβούλους δικηγόρους - συνεργάτες της εταιρία.

Από τα έγγραφα που αποκαλύπτει το δημοσίευμα, δύο συνεργάτιδες, της δικηγορικής εταιρίας που είχε αναλάβει την υπόθεση με τους απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους τοποθετήθηκαν ως ειδικές σύμβουλοι στο γραφείο του, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πρόκειται για τις Ανδριανή Ζωμένου και Αγγελική Μηλιάκου, οι οποίες -όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ της 19ης Μαρτίου που δημοσιεύει η εφημερίδα- προσελήφθησαν από τις 27/01/2015 (δηλαδή την πρώτη ημέρα ανάληψης των υπουργικών καθηκόντων του κ. Κατρούγκαλου).