«Κατά φαντασίαν πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής», χαρακτηρίζει τον Σταύρο Θεοδωράκη η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» προσθέτει πως ο επικεφαλής του «Ποταμιού» συνελήφθη ψευδόμενος.

«Μόλις πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ότι έχει πάψει να είναι μέτοχος στο Protagon από την Άνοιξη του 2014. Τον αρχηγό του "Ποταμιού" διαψεύδει με τον πιο αποστομωτικό τρόπο η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. (ΕΕΤΤ). Με ενυπόγραφη επιστολή της με ημερομηνία 19 Μαρτίου 2015, την οποία έχουν στη διάθεσή τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, η ΕΕΤΤ μας πληροφορεί ρητά και κατηγορηματικά ότι «δικαιούχος της ιστοσελίδας Protagon, που καταχωρήθηκε στις 11-03-2009 με αριθμό πρωτοκόλλου 1370920 και λήγει στις 10-03-2017 είναι o Σταύρος Θεοδωράκης του Παναγιώτη». 

«Αν δεν κυκλοφορεί… σωσίας με το ίδιο ονοματεπώνυμο, τότε σίγουρα πρόκειται για το νεόκοπο αρχηγό του θολού "Ποταμιού", συνεχίζει η κ. Χρυσοβελώνη και καταλήγει:

Με απλά λόγια, η ιδιοκτησιακή και η μετοχική σχέση του κ. Σταύρου Θεοδωράκη με το Protagon υφίσταται έως τώρα, παρότι ο ίδιος προσπαθεί να την αποκρύψει. Κατά συνέπεια, λοιπόν, ο κ. Θεοδωράκης ψεύδεται ασύστολα και εμπαίζει τους Έλληνες πολίτες - φυσικά και τους ψηφοφόρους του.  Εδώ όμως προκύπτει θέμα ασυμβίβαστου. Δεν γίνεται ο κ. Θεοδωράκης να είναι αρχηγός κόμματος και ταυτόχρονα ιδιοκτήτης ή μέτοχος ιστοσελίδας, δηλαδή, μέσου ενημέρωσης και επηρεασμού της κοινής γνώμης.