Θολό παραμένει το τοπίο για το εάν θα πραγματοποιηθεί τελικά τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group την Τετάρτη

Αν και από ελληνικής πλευράς επιβεβαιώθηκε το Euro Working Group την Τετάρτη, ένδειξη μάλιστα ότι έχουν σημειωθεί βήματα προόδου στις διαπραγματεύσεις, οι Βρυξέλλες διαψεύδουν.

Κορυφαίος ευρωπαίος αξιωματούχος, δεν επιβεβαίωσε τη συγκληση της τηλεδιάσκεψης στο newpost. «Μπορεί να υπάρχει τηλεδιάσκεψη του Eurogroup Working Group την Τετάρτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει οριστικοποιηθεί», δήλωσε και πρόσθεσε πως «εαν πραγματοποιηθεί o σκοπός θα είναι το Euro Working Group, να προβεί σε απολογισμό της τρέχουσας κατάστασης όσον αφορά στην Ελλάδα, χωρίς να προβλέπεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις». 

Νωρίτερα ανώτατη κυβερνητική πηγή έλεγε στο newpost πως την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του EuroWorking Group προκειμένου να εξετάσει τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση.

Επίσης πηγή του υπουργείου Οικονομικών που βρίσκεται κοντά στις διαπραγματεύσεις, αναφέρε στο newpost πως οι συζητήσεις του Brussels Group προχωρούν και έχουν εμφανιστεί τα πρώτα σημάδια σύγκλισης μεταξύ των δύο πλευρών.