current views are: 1

30 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση15:50

Μοσκοβισί: Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, συνεχίζονται σε Βρυξέλλες και Αθήνα

«Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα δεν είναι εύκολες, αλλά συνεχίζονται», δήλωσε τη Δευτέρα ο Πιερ Μοσκοβισί.

Δημοσίευση 15:50’
αρθρο-newpost

«Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα δεν είναι εύκολες, αλλά συνεχίζονται», δήλωσε τη Δευτέρα ο Πιερ Μοσκοβισί.

«Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα δεν είναι εύκολες, αλλά συνεχίζονται», δήλωσε τη Δευτέρα ο Πιερ Μοσκοβισί, και ενώ η λίστα των μεταρρυθμίσεων που έστειλε η κυβέρνηση βρίσκεται στο τραπέζι του Brussels Group

Ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων εξέφρασε τη στήριξή του στην παρουσία της Ελλάδας στην ευρωζώνη, ενώ τόνισε ότι είναι υπέρ του να μην εμποδιστεί η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα και η απασχόληση και ταυτόχρονα να αντιμετωπιστούν τα δεινά της κοινωνίας. «Γι’ αυτό εργαζόμαστε» επισήμανε σε παρέμβασή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Όλες οι ομάδες εργάζονται σε καλό πνεύμα, μέρα και νύχτα, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία», τόνισε, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι ελληνικές δεσμεύσεις θα πρέπει να γίνουν σεβαστές. Εκτός από την ομάδα των Βρυξελλών, σημείωσε ότι «συνεχίζουμε και στην Αθήνα, προκειμένου να συγκεντρώσουμε τα στοιχεία που χρειάζονται».

Όπως είπε, βασικός στόχος είναι να ληφθούν υπόψη οι προτεραιότητες, με βάση και την επιθυμία του ελληνικού λαού, ενώ επανέλαβε ότι είναι θεμελιώδες η Ελλάδα να σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. 

Επισήμανε, πάντως, ότι το χρονικό διάστημα που απομένει είναι μετρημένο, καθώς υπάρχουν προθεσμίες που πλησιάζουμε.


σχετικα αρθρα