current views are: 3

30 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση17:21

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Παπασταύρου είναι στη λίστα Λαγκάρντ και η ΝΔ σφυρίζει αδιάφορα

Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Stampa​.

Δημοσίευση 17:21’
αρθρο-newpost

Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Stampa​.

Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Stampa​, σύμφωνα με το οποίο «ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, είναι ο πληρεξούσιος λογαριασμού της λίστας Λαγκάρντ και ότι υπήρξε παρέμβαση για να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο». 

Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: 

Ακόμα και τώρα που ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου γίνεται θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ (με τελευταίο δημοσίευμα αυτό στην Ιταλική La Stampa) για τη συμμετοχή  του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ, η ΝΔ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα. Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αποκαλύπτεται ότι ο κ. Παπασταύρου είναι τελικά ο πληρεξούσιος του υπό διερεύνηση λογαριασμού και ότι υπήρξε παρέμβαση για να μπει η υπόθεση στο αρχείο, αφήνοντας παντελώς έκθετους τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Σαμαρά .

Όταν μια κυβέρνηση όπως αυτή του κ. Σαμαρά είχε υπουργό τον κ. Χαρδούβελη και στέλεχός της τον κ. Παπασταύρου πώς είναι δυνατό να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά; Τα ψέματα τελείωσαν για όλους όσοι νόμιζαν ότι θα απολαμβάνουν ενός καθεστώτος πλήρους ασυλίας όπου οι ισχυροί μένουν ατιμώρητοι και οι φτωχοί πληρώνουν το μάρμαρο.


σχετικα αρθρα