ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Παπασταύρου είναι στη λίστα Λαγκάρντ και η ΝΔ σφυρίζει αδιάφορα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Παπασταύρου είναι στη λίστα Λαγκάρντ και η ΝΔ σφυρίζει αδιάφορα

Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Stampa​, σύμφωνα με το οποίο «ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, είναι ο πληρεξούσιος λογαριασμού της λίστας Λαγκάρντ και ότι υπήρξε παρέμβαση για να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο». 

Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: 

Ακόμα και τώρα που ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου γίνεται θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ (με τελευταίο δημοσίευμα αυτό στην Ιταλική La Stampa) για τη συμμετοχή  του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ, η ΝΔ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα. Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αποκαλύπτεται ότι ο κ. Παπασταύρου είναι τελικά ο πληρεξούσιος του υπό διερεύνηση λογαριασμού και ότι υπήρξε παρέμβαση για να μπει η υπόθεση στο αρχείο, αφήνοντας παντελώς έκθετους τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Σαμαρά .

Όταν μια κυβέρνηση όπως αυτή του κ. Σαμαρά είχε υπουργό τον κ. Χαρδούβελη και στέλεχός της τον κ. Παπασταύρου πώς είναι δυνατό να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά; Τα ψέματα τελείωσαν για όλους όσοι νόμιζαν ότι θα απολαμβάνουν ενός καθεστώτος πλήρους ασυλίας όπου οι ισχυροί μένουν ατιμώρητοι και οι φτωχοί πληρώνουν το μάρμαρο.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο