current views are: 2

30 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση19:07

Μιχαλολιάκος: Ο κ. Σαμαράς μίλησε για λαθρομετανάστες, εμάς χαρακτήρισαν εγκληματίες

Επιθέσεις σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στη Βουλή.

Δημοσίευση 19:07’
αρθρο-newpost

Επιθέσεις σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στη Βουλή.

Επιθέσεις σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στη Βουλή.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ισχυρίστηκε δε πως τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα όσα έχει πει η ΧΑ, αλλά χαρακτηρίστηκε «εγκληματική οργάνωση», σημειώνοντας πως αποσπάσματα από αγορεύσεις βουλευτών της ΧΑ έχουν μπει στη δικογραφία για το κόμμα του κάτι που –ισχυρίστηκε- συνιστά «λογοκρισία».

Σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού, στην αποψινή συζήτηση-ενημέρωση της Βουλής για την τρέχουσα διαπραγμάτευση, ότι η Ελλάδα σταματά να είναι μνημονιακή αποικία, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε πως η παράταση της δανειακής σύμβασης είναι Μνημόνιο, πως όσο υπάρχει αυτή, με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχία με το αγγλικό δίκαιο, τότε έχουμε Μνημόνιο.

Τόνισε, στη συνέχεια, ότι «εάν η χώρα οδηγηθεί στα βράχια, το επέλεξε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Ο κ. Μιχαλολιάκος ζήτησε, επίσης, να δείξει προσοχή η κυβέρνηση στο ζήτημα της επιστροφής κεφαλαίων στην Ελλάδα με φορολόγηση 15% χωρίς πόθεν έσχες, διότι αυτό -όπως εκτίμησε- θα συνιστά ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, «κι αυτό δεν αρμόζει σε ένα κράτος δικαίου».

Σχετικά με τους ελέγχους σε λίστες και εμβάσματα του εξωτερικού, ζήτησε το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του και να γίνει ένας ενδελεχής έλεγχος, διότι -ανέφερε- με τους μέχρι τώρα ρυθμούς -με τους οποίους ελέγχθηκαν 30 από τα 2.026 της λίστας Λαγκαρντ- ο έλεγχος αυτός θα γίνει σε 200 χρόνια.Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «αποδείχθηκε πως προχωρώντας σε μονομερείς ενέργειες δεν έρχεται το τέλος του κόσμου».

«Το success story ήταν τελικά καμμένη γη» είπε και συμπλήρωσε ότι απορεί με τον κ. Σαμαρά «πώς μιλάει για φυγή καταθέσεων, όταν καλλιεργεί την κινδυνολογία».

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής κατά τη δευτερολογία του τόνισε ότι «δεν εξέφρασα καμία υποστήριξη. Εξέφρασα την άποψη ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην εξουσία για να καταγγείλει, να καταργήσει το Μνημόνιο, να επανέλθει η εθνική κυριαρχία στη χώρα να σταματήσει αυτή η δουλική δανειακή σύμβαση με το αγγλικό δίκαιο και επιφυλάσσομαι για το όχι μακρινό μέλλον σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού», είπε.


σχετικα αρθρα