current views are: 1

31 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση17:11

Συνεδριάζει αύριο το EuroWorking Group – Πρωτοβουλίες από τον Αλέξη Τσίπρα

Αύριο στις 16.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group.

Δημοσίευση 17:11’
αρθρο-newpost

Αύριο στις 16.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group.

Αύριο στις 16.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group, όπως προκύπτει από σύσκεψη που πραγματοποιήθηε στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, στόχος είναι να υπάρξει προσέγγιση στις συνομιλίες ώστε να συνεδριάσει το συντομότερο και το Eurogroup. 

Δεν αποκλείεται, όπως αφήνουν να εννοηθεί από το Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας να αναλάβει, τις επόμενες ώρες, πρωτοβουλίες επικοινωνίας σε πολιτικό επίπεδο προκειμένου κυβέρνηση και εταίροι να βρουν τη χρυσή τομή και να λυθεί το πρόβλημα της ρευστότητας

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε ενημέρωση από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, για την πρόοδο των διαβουλεύσεων στο Βrussels Group  και τη διαπραγμάτευση της ελληνικής ομάδας στις Βρυξέλλες. Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετέχουν ο Πάνος Καμμένος και ο Γιάννης Δραγασάκης, εξετάζεται η στρατηγική που θα ακολουθήσει η Αθήνα ενόψει του Euroworking Group.

Νωρίτερα, οι διαπραγματεύσεις με το Brussels Group ολοκληρώθηκαν χωρίς συμφωνία, ενώ κοινοτικές πηγές που μετέχουν στις διαπραγματεύσεις, ανέφερε στο newpost ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. 

 

 


σχετικα αρθρα