Αιχμές από Σακελλαρίδη: Ποιους ευνοεί η εισβολή των αντιεξουσιαστών στη Βουλή;

Αιχμές από Σακελλαρίδη: Ποιους ευνοεί η εισβολή των αντιεξουσιαστών στη Βουλή;

Για προκλητική και ακατανόητη ενέργεια έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης σχετικά με την ομάδα αντιεξουσιαστών που μπήκε στο προαύλιο του Κοινοβουλίου.

Ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε ότι η πράξη αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση έχει ήδη εξαγγείλει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄, ρωτώντας χαρακτηριστικά «ποιους ευνοεί μια τέτοια ενέργεια, συνεπώς;»

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως αυτές τις ώρες πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί καθώς υπάρχει μια απεργία πείνας σε εξέλιξη.

Αναλυτική η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου:

Είναι προκλητική και ακατανόητη η σημερινή ενέργεια ομάδας αντιεξουσιαστών να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Σειρά τέτοιων ενεργειών δίνουν επιχειρήματα σε όσους δεν θέλουν τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Η εισβολή αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Απόφαση στην οποία θα επιμείνουμε.

Η κυβέρνηση ήδη από τις προγραμματικές τις δηλώσεις είχε εξαγγείλει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Το νομοσχέδιο οδεύει άμεσα προς ψήφιση. Ποιους λοιπόν ευνοεί μια τέτοιου είδους ενέργεια;

Αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και ψύχραιμοι καθώς υπάρχει μια απεργία πείνας σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση λειτουργεί σταθερά με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την υπεράσπιση του κράτους δικαίου και τη διασφάλιση της έννομης τάξης.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο