current views are: 2

3 Απριλίου 2015
Δημοσίευση05:39

Μάρδας: Υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν οι υποχρεώσεις μας- Πρόβλημα στη διαπραγμάτευση

Με τα σημερινά δεδομένα μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. 

Δημοσίευση 05:39’
αρθρο-newpost

Με τα σημερινά δεδομένα μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. 

«Με τα σημερινά δεδομένα μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας» εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. 

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο κ. Μάρδας ανέφερε ότι μπορούμε μεν να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας τότε που πρέπει, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εμπλοκής. Όπως είπε χαρακτηριστικά «από εκεί και πέρα υπάρχει μια εν εξελίξει διαπραγμάτευση. Γίνεται ένας πόλεμος, πως να σας το πω». 

Ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει ότι στόχος της διαπραγμάτευσης είναι «να εξασφαλίσει ρευστότητα στην οικονομία στο διηνεκές».

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης που αναφέρουν ότι η Ελλάδα ξεμένει από ρευστό, ο κ. Μάρδας απάντησε ότι τα συμπεράσματα που εξάγονται από το εξωτερικό για την ελληνική οικονομία «χρησιμοποιούν άλλες υποθέσεις και έρευνες, από αυτές που χρησιμοποιούμε εμείς». 

Τέλος ο κ. Μάρδας αναφέρθηκε και στον φόρο ακινήτων λέγοντας ότι «για το 2015 θα πληρώσουμε με το νέο φόρο».


σχετικα αρθρα