Σκληρή είναι η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τα χθεσινά επεισόδια στο Πολυτεχνείο

«Το «κόμμα των μπαχαλάκηδων» δεν μπορεί να βρίσκει ασυλία από τη σημερινή κυβέρνηση», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Εκ του Συντάγματος, για το οποίο έκλαψε ο κ. Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την προστασία της ζωής των πολιτών και την κοινωνική ειρήνη.

Η ιδεοληπτική επιλογή της κυβέρνησης να γίνονται πορείες αντιεξουσιαστών δίχως αστυνομική περιφρούρηση προς ικανοποίηση ορισμένων συνιστωσών του κόμματος, είναι μια επιλογή που εκ του αποτελέσματος παραβιάζει βασικές αρχές της δημοκρατίας.

Το «κόμμα των μπαχαλάκηδων» δεν μπορεί να βρίσκει ασυλία από τη σημερινή κυβέρνηση και κάθε μέρα να γίνεται πάρτι βανδαλισμών και καταστροφών στην Αθήνα και η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου για δεύτερη βδομάδα να είναι υπό κατάληψη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει υποχρέωση να μαζέψει αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιούσε στις αντιμνημονιακές πορείες της.

Η δε συστηματική  προσπάθεια να ικανοποιηθούν τα αιτήματα αυτών που ζητούν την απελευθέρωση τρομοκρατών, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Τι τραγική ειρωνεία όμως! Την ώρα που ο κ. Τσίπρας καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη στη Μόσχα, το δικό μας μνημείο αγνώστου στρατιώτη να έχει βανδαλιστεί με ευθύνη του ίδιου του κ. Τσίπρα  και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.»