Με ένα ερώτημα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ πως πρέπει τώρα να κλείσει η συμφωνία. 

Στην απάντησή του ο κ. Σακελλαρίδης καλεί τον κ. Σαμαρά να απαντήσει στο τι προτείνει να αποδεχθεί η κυβερνηση για να κλείσει η συμφωνία. 

«Μειώσεις συντάξεων; Κατάργηση των επικουρικών; Αύξηση ορίου ομαδικών απολύσεων; Αυξήσεις στο Φ.Π.Α.; Ξεπούλημα δημοσίου πλούτου; Γιατί μια τέτοια συμφωνία δεν πρόκειται να υπογράψει η κυβέρνηση» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Συγκεκριμένα ο κ. Σακελλαρίδης αναφέρει: 

«Μαρτύριο ασφυξίας περνάει η αγορά εδώ και χρόνια. Ο κ. Σαμαράς το συνειδητοποίησε, τώρα, που νομοθετήθηκε η πιο σημαντική ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των τελευταίων ετών, δίνοντας ανάσα σε χιλιάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα. Κάτι που ο ίδιος ο κ. Σαμαράς δεν τόλμησε να κάνει όσο κυβερνούσε. Το πραγματικό ερώτημα όμως είναι τι παροτρύνει ο κ. Σαμαράς την κυβέρνηση να αποδεχθεί για να κλείσει η συμφωνία. Μειώσεις συντάξεων; Κατάργηση των επικουρικών; Αύξηση ορίου ομαδικών απολύσεων; Αυξήσεις στο Φ.Π.Α.; Ξεπούλημα δημοσίου πλούτου; Γιατί μια τέτοια συμφωνία δεν πρόκειται να υπογράψει η κυβέρνηση»