current views are: 6

14 Απριλίου 2015
Δημοσίευση04:10

Η τελευταία παρέμβαση Πανούση έχει εξοργίσει τον Αλέξη Τσίπρα

Καθόλου δεν άρεσε στο Μέγαρο Μαξιμου το πασχαλινό δώρο του Γιάννη Πανούση στην κυβέρνηση. 

Δημοσίευση 04:10’
αρθρο-newpost

Καθόλου δεν άρεσε στο Μέγαρο Μαξιμου το πασχαλινό δώρο του Γιάννη Πανούση στην κυβέρνηση. 

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου  

Καθόλου δεν άρεσε στο Μέγαρο Μαξιμου το πασχαλινό δώρο του Γιάννη Πανούση στην κυβέρνηση. Οι τελευταίες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού  προστασίας του Πολίτη δυναμιτίζουν το ήδη τεταμένο κλίμα στις σχέσεις του Πανούση με τον πρωθυπουργό. Κυρίως γιατί ο υπουργός ρίχνει το μπαλάκι στον πρωθυπουργό για το ποια πολιτική θα πρέπει να ακολουθήσει συνοδεύοντάς το και με την απειλή πως εάν δεν πάρει οδηγίες θα εξαναγκαστεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.  

Η τελευταία παρέμβαση Πανούση έχει εξοργίσει τον Αλεξη ΤσΙπρα που διαπιστώνει οτι το εξωκοινοβουλευτικό  μέλος της κυβέρνησης αντί να διορθώσει την κατάσταση τραβάει το σκοινί στα άκρα αφήνοντας εκτεθειμένο το Μαξίμου. Δεν είναι τυχαίο ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον δεν απαντά στον Γιάννη Πανούση, αντιθέτως κάποιοι ερμηνεύουν την σιωπή της κυβερνησης ως έμμεση παρότρυνση προς τον αναπληρωτή υπουργό να υλοποιήσει την απειλή του για να τελειώνει όλη αυτή η ιστορία μια και καλή. 

Ο Τσίπρας παρακολουθεί το θέμα και θα ασχοληθεί με αυτό αμέσως, θεωρώντας ότι η στάση Πανούση είναι προβληματική και δημιουργεί ρωγμές στο κυβερνητικό σχήμα την στιγμή που απαιτείται συνοχή κι ενότητα.  

Μάλιστα το Μαξίμου διαχωρίζει την περίπτωση Πανούση απο την περίπτωση Κατρούγκαλου έχοντας αξιολογήσει την δεύτερη περίπτωση ως μια προσπάθεια της αντιπολίτευσης να πληγεί η κυβέρνηση. 

Θέμα και μάλιστα σοβαρό υπάρχει και με τον Αλέξη Μητρόπουλο ο οποίος έχει διαρρήξει τις σχέσεις του με τον Τσίπρα πολύ πριν από τις εκλογές και τώρα εμφανίζεται να εκθέτει την κυβέρνηση για ένα θέμα με οφειλές προς το δημόσιο που αποτελεί σημαία του κυβερνητικού σχήματος που επαγγέλλεται σε όλους τους τόνους την πάταξη της φοροδιαφυγής.  

 


σχετικα αρθρα