Να κατατεθεί ακόμα και αύριο η λίστα Νικολούδη στη Βουλή ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας σστην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο κ. Κακλαμάνης μετά την καταγγελία του Αλέξη Μητρόπουλου πως δέχθηκε επίθεση όταν κατέθεσε πέρυσι ερώτηση για τη λίστα στη Βουλή ανέφερε ότι ο κ. Νικολούδης πρέπει αύριο κιόλας να φέρει και να καταθέσει τη λίστα στη Βουλή. 

«Και το λέω αυτό διότι απαντώντας ο κ. Νικολούδης λίγο πριν κλείσει η Βουλή για το Πάσχα σε ερώτηση βουλευτή, όχι για τη λίστα Νικολούδη, αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ στην ουσία είπε ότι έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση. Οτι οι Ελβετοί δεν συνεργάζονται, θεωρούν τη λίστα πλαστή γιατί έχει υποκλαπεί και είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθεί ή να βρεθεί το οτιδήποτε, ενώ είχε πει στις προγραμματικές δηλώσεις ότι από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 2,5 δισ.» είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Καταλήγοντας ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι «Πρέπει αύριο κιόλας και ο Τσίπρας και ο κ. Νικολούδης, εγώ έχω μείνει ενεός με την επίθεση που είπε ο κ. Μητρόπουλος και είπε ότι πήγε στον εισαγγελέα προφανώς όχι της υπηρεσίας και δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό είναι άλλο τεράστιο θέμα. Οχι επειδή χτυπήθηκε ή απειλήθηκε ένας πολιτικός και πολίτης απλός να ήταν που να είχε κάνει αυτό το πράγμα».