Κακλαμάνης: Να κατατεθεί αύριο κιόλας η λίστα Νικολούδη

Κακλαμάνης: Να κατατεθεί αύριο κιόλας η λίστα Νικολούδη

Να κατατεθεί ακόμα και αύριο η λίστα Νικολούδη στη Βουλή ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας σστην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο κ. Κακλαμάνης μετά την καταγγελία του Αλέξη Μητρόπουλου πως δέχθηκε επίθεση όταν κατέθεσε πέρυσι ερώτηση για τη λίστα στη Βουλή ανέφερε ότι ο κ. Νικολούδης πρέπει αύριο κιόλας να φέρει και να καταθέσει τη λίστα στη Βουλή. 

«Και το λέω αυτό διότι απαντώντας ο κ. Νικολούδης λίγο πριν κλείσει η Βουλή για το Πάσχα σε ερώτηση βουλευτή, όχι για τη λίστα Νικολούδη, αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ στην ουσία είπε ότι έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση. Οτι οι Ελβετοί δεν συνεργάζονται, θεωρούν τη λίστα πλαστή γιατί έχει υποκλαπεί και είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθεί ή να βρεθεί το οτιδήποτε, ενώ είχε πει στις προγραμματικές δηλώσεις ότι από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 2,5 δισ.» είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Καταλήγοντας ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι «Πρέπει αύριο κιόλας και ο Τσίπρας και ο κ. Νικολούδης, εγώ έχω μείνει ενεός με την επίθεση που είπε ο κ. Μητρόπουλος και είπε ότι πήγε στον εισαγγελέα προφανώς όχι της υπηρεσίας και δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό είναι άλλο τεράστιο θέμα. Οχι επειδή χτυπήθηκε ή απειλήθηκε ένας πολιτικός και πολίτης απλός να ήταν που να είχε κάνει αυτό το πράγμα».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο