Η Οργάνωση Μελών Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα τις καταγγελίες σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε φραστικό περιστατικό με υπάλληλο βενζινάδικου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αιδηψό το Πάσχα. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΜ Αιδηψού κάνει λόγο για «προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεών της, επίπεδου -το λιγότερο-Μουρούτη».

Στην ανακοίνωσή της επιτίθεται στην «καταγγέλουσα», λέγοντας χαρακτηριστικά:

Η κυρία βρέθηκε, λέει, μπροστά σε επεισόδιο, περνώντας με το φέρυ της Γλύφας και κατευθυνόμενη στον Αγ. Γιάννη τον Ρώσο, σε πρατήριο βενζίνης, μοναδική αυτή, εν μέσω χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών της Β. Εύβοιας, όπου υπήρχε διένεξη μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπάλληλου. 

Διαβεβαιώνουμε την κυρία, ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κοσμεί την πόλη μας, η ευγένειά της είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης, από το σύνολο των συμπολιτών μας.

Παράλληλα, η Οργάνωση Μελών επισημαίνει ότι η παρουσία της προέδρου της Βουλής στην Αιδηψό είναι πάντα διακριτική και βρίσκεται δίπλα στους συντοπίτες της, «με λεπτότητα χαρακτήρα, ήθος και ευγένεια». 

Ειδικότερα αναφέρει:

Όλες τις ημέρες του Πάσχα, κυκλοφορούσε ανάμεσά μας μόνη της, χωρίς συνοδεία, παρευρέθη δε την Δευτέρα του Πάσχα, σε κηδεία συντρόφου, που αιφνίδια έφυγε από κοντά μας, φανερά συγκινημένη. 

Η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένειά της, δεν θα επέτρεπαν ποτέ να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά -όπως ισχυρίζεται η κυρία- σε υπαλληλικό προσωπικό. Όπως φαίνεται, ο δυναμισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα, τα οποία δημιουργούν φανταστικές ιστορίες, προσπαθώντας να επισκιάσουν το έργο της.... Άδικος κόπος!

Νωρίτερα, επίθεση στην κυρία Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, κατηγορώντας την για απίστευτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά.

«Η απίστευτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αλαζονείας της κας Κωνσταντοπούλου δεν εξαντλείται μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά όπως φαίνεται έχει αποδέκτη και την ελληνική κοινωνία», αναφέρει ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Επιπλέον, καλεί την πρόεδρο της Βουλής αλλά και τον Πρωθυπουργό να πάρουν θέση, τονίζοντας ότι «οφείλει άμεσα η Πρόεδρος να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της αυτή. Όπως οφείλει και ο πρωθυπουργός να πάρει θέση. Η κάλυψη τέτοιων περιστατικών αυθαιρεσίας από ανώτατους πολιτειακούς παράγοντες είναι εξίσου απαράδεκτες με την ίδια την πράξη».

Ο βουλευτής της ΝΔ καταλήγει:

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή που στρέφεται κατά της ελληνικής κοινωνίας και δεν συνάδει με το ήθος που οφείλουν να έχουν οι αντιπρόσωποι του λαού μας.