Το θέμα των μεταναστών είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα, υπογράμμισε ο Νίκος Μαυραγάνης

Μιλώντας στον Real και την εκπομπή των Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε πως υπάρχει μεγάλη αύξηση των προσφυγικών ροών στην Ελλάδα, καθώς το περιβάλλον γύρω από τη χώρα μας δεν είναι το καλύτερο.

«Δεν μπορώ a priori να δεχτώ ότι όλοι είναι πρόσφυγες ή μετανάστες. Σοφά έγινε δεκτή η πρόταση του Πάνου Καμμένου ότι οι μετανάστες πρέπει να φύγουν από τις μεθόριες ζώνρες, να μεταφερθούν σε κάποιους χώρους υποδοχής και να γίνει το ξεκαθάρισμα», υπογράμμισε ο κ. Μαυραγάνης και πρόσθεσε πως είναι θέμα δημόσιας ασφάλειας. «Έχουμε κράτος, που δεν πρέπει να καταλυθεί», είπε.

Σε άλλο σημείο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε: «Αποτελεί θέση μας και δεν υπαναχωρούμε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Υπάρχει μια λύση που είναι μέσα στην ΕΕ. Η ΕΕ πρέπει να ανοίξει τα μάτια της».

Επίσης, ο κ. Μαυραγάνης επεσήμανε πως «σε λίγο καιρό, η ΕΕ θα οδηγήσει το ίδιο το ευρωσύστημα σε διάλυση» και ανέφερε ότι η ΕΚΤ πρέπει να επιστρέψει το 1,9 δισ. ευρώ. «Μήπως παίρνει θέση υπέρ της Γερμανίας και κατά της Ελλάδας», διερωτήθηκε.

«Αναπολώ τις στιγμές που η ΕΕ με τους θεσμούς της λειτουργούσε υπέρ όλων», υπογράμμισε.