«Παιχνίδι εντυπώσεων» χαρακτηρίζει τις αναφορές περί Grexit ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης

Όπως επεσήμανε, πρέπει και οι εταίροι να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στην Ελλάδα και συνέχισε λέγοντας: 

Ελπίζουμε σύντομα να λήξει η διαπραγμάτευση και όπως η κυβέρνηση τηρεί τη Συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και φροντίζει να τηρεί και την εντολή του ελληνικού λαού, έτσι και οι εταίροι πρέπει να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και να δοθεί λύση στο αδιέξοδο για να προχωρήσει η χώρα, σεβόμενη τόσο τους κανόνες της Ε.Ε., όσο, και κυρίως, την εντολή του ελληνικού λαού.

«Η εντολή του ελληνικού λαού είναι οδηγός μας, οι προγραμματικές μας δηλώσεις είναι σε ισχύ και με αυτές θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα» σημείωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ 3 και συζήτησε με τους εργαζόμενους, κυρίως για το νομοσχέδιο για τη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, που συζητείται στη Βουλή.

Ο κ. Κορωνάκης, είπε ότι είναι συμβολικό το γεγονός πως ξεκίνησε τη διήμερη περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη από την ΕΡΤ 3, διότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τον αγώνα τους έδωσαν μάθημα πως πρέπει να δίνονται οι αγώνες. Επισήμανε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους και στα επόμενα βήματα για μια ΕΡΤ ανεξάρτητη, δημοκρατική και πλουραλιστική, που θα αναδεικνύει τις ανάγκες της κοινωνίας. Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα, το συντομότερο δυνατό, να τεθεί σε λειτουργία η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση και την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, να είναι ανοιχτή η ΕΡΤ.