Ευθεία επίθεση για την ασφάλεια της χώρας αλλά και τις αλλαγές στην Παιδεία που ετοιμάζει το αρμόδιο υπουργείο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Σε δήλωσή του ο κ. Σαμαράς διευκρίνισε, «Αφού η κυβέρνηση ικανοποίησε τα αιτήματα των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατών στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας, κι αφού γέμισε τις πόλεις με λαθρομετανάστες, τώρα εξήγγειλε νομοσχέδιο για την ΠαιδείαΜε στόχο να επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας στα Πανεπιστήμια, να επιστρέψουν οι αιώνιοι φοιτητές, να καταργηθεί η αξιολόγηση και η αριστεία».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, θέτει ερωτήματα για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σημειώνοντας: «Δηλαδή, να καταργηθούν όλες οι μεταρρυθμίσεις που είχαν περάσει τα τελευταία χρόνια με μέγιστη πολιτική συναίνεση. Που υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο άσυλο παρανομίας στα ΠανεπιστήμιαΠου θεωρείται κακό πράγμα η αξιολόγηση εκπαιδευτικών; Που θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα των αναρχικών να καίνε τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης κατά βούλησιν; Σε ποιόν λογοδοτούν όλοι αυτοί; Και ποιος πληρώνει τις ζημιές που κάνουν;»

Αυτά με αγώνα τα είχαμε απολύτως ελέγξει. Γιατί προσπαθήσαμε να πάμε τη χώρα εκεί που βρίσκονται όλες οι άλλες αναπτυγμένες χώρες στον κόσμο. Και τώρα την επιστρέφουν στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες καταλήγει ο κ. Σαμαράς.