Αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις και Προσυνδιασκέψεις της ΝΔ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Εθνική Συνδιάσκεψη, με το κόμμα να ανακοινώνει το σχετικό πρόγραμμα.

Οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή των βουλευτών του Νομού και κομματικών στελεχών, με επικεφαλής συντονιστές ή τομεάρχες, ενώ κάθε Συνδιάσκεψη θα έχει συγκεκριμένο θεματικό χαρακτήρα.

Η πρώτη από τις Προσυνδιασκέψεις θα καλύπτει τη Δυτική Ελλάδα, τη Ζάκυνθο και τη Κεφαλονιά και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου στην Πάτρα με θέμα της το μεταναστευτικό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, θα ακολουθήσουν από τις 27 έως τις 3 Μαΐου, οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου από τις 4 έως τις 8 Μαΐου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, από τις 11 έως τις 15 Μαΐου, οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Πελοπόννησο, από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στην Κρήτη ενώ στην Αττική θα πραγματοποιηθούν από τις 25 έως τις 31 Μαΐου.

Θα ακολουθήσουν από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Ήπειρο, Κέρκυρα και Λευκάδα, από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου, στη Δυτική Μακεδονία, από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου στη Θεσσαλία, και από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου στη Στερεά Ελλάδα. Η τελευταία Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου ως τις 3 Ιουλίου στην Κεντρική Μακεδονία ενώ η Εθνική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.