Σε κατ' αρχήν συμφωνία στο θέμα και του πρωτογενούς πλεονάσματος φαίνεται πως κατέληξε η σημερινή συνεδρίαση του Brussels Group.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η ελληνική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Νικόλα Θεοχαράκη, Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, και οι δανειστές φαίνεται πως συμφώνησαν για το πρωτογενές πλεονασμα στο 1,2%-1,5%, που μπορεί να φτάσει και 2% για το 2016.

Επιπλέον, οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν έρθει σε μερική συμφωνία και όσον αφορά στη συμμετοχή του κράτους στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεωνΩστόσο, διαφωνούν ως προς το πού θα πάνε τα χρήματα.

Στις διαπραγματεύσεις, τη δεύτερη μέρα στο Παρίσι, συμμετέχει και η Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, καθώς συζητείται η ενίσχυση της ανεξαρτησίας της υπηρεσίας αυτής. 

Η ελληνική πλευρά διαπιστώνει πως οι διαπραγματεύσεις δειξάγονται σε θετικό κλίμα.

Εν τω μεταξύ, κατά την συνεδρίαση του Σαββάτου του Brussels Group αποφασίστηκε η πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης του EuroWorking Group, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 22 Απριλίου, δύο μέρες πριν από την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρήγα της Λετονίας.