Την άποψη ότι όταν ζητάς λεφτά ακολουθείς και τους όρους των δανειστών εξέφρασε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. 
 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm και την εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου είπε πως «λεφτά μας δίνει ο Σόιμπλε. Αν μας έδινε λεφτά ο Κρούγκμαν να ακούγαμε τον Κρούγκμαν. Στη ζωή αυτή όταν ζητάς λεφτά ακολουθείς τους όρους αυτών που τα ζητάς. Αν δεν βρεις λεφτά με καλύτερους όρους επιστρέφεις». 
 
Σχετικά με τη διαπραγμάτευση είπε πως «οι εταίροι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν», ενώ εκτίμησε πως «ο κ. Τσίπρας δεν θα έχει τη δυνατότητα να περάσει τη συμφωνία από τη Βουλή». «Ο κ. Τσίπρας είναι στο απόλυτο αδιέξοδο», πρόσθεσε. 
 
Για το ενδεχόμενο εκλογών είπε πως «αν πάμε σε εκλογές θα πάμε με κλειστές τράπεζες και σε καθεστώς χρεοκοπίας». 
 
Σχολιάζοντας τον πίνακα στο γραφείο του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη με τον Άρη Βελουχιώτη, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «αν ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έχει τον Βελουχιώτη εγώ αν ξαναγίνω υπουργός θα έχω τον Ζέρβα να βάλω τον Γράμμο και το Βίτσι». 
 
Σχετικά με τα αποθεματικά των ταμείων ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «πήραν τις συντάξεις του μέλλοντός μας για να πληρώσουν το ΔΝΤ τους τοκογλύφους όπως έλεγαν». 
 
«Αν πάμε σε εκλογές ο ελληνικός λαός θα έχει να αποφασίσει ένα πράγμα αν θέλει να φύγει ή να μείνει στην Ευρώπη», κατέληξε.