Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα εξαπέλυσε ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή τις δηλώσεις του για την οικονομία.

΄Οπως αναφέρει ο κ. Σταϊκούρας, ο κ. Μάρδας από χθες επαναλαμβάνει συνεχώς πως «θα εκπλαγείτε από ότι παραλάβαμε το Φεβρουάριο».

«Υποθέτω πως κατανοεί ότι με το να μην γίνεται, τώρα, απολύτως σαφής, τροφοδοτεί το γενικό κλίμα της «δημιουργικής ασάφειας» που τείνει να παραλύσει την οικονομία» αναφέρει ο κ. Σταϊκούρας και προσθέτει:

«Υπενθυμίζω ότι κατά την παράδοση-παραλαβή, πριν από τρεις μήνες, ο κ. Μάρδας ενημερώθηκε πλήρως από τον απερχόμενο αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών και αναλυτικά από τα διευθυντικά στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, για όλα τα ζητήματα και τις εκτιμήσεις τους». 

Ο κ. Σταϊκούρας σημειώνει ότι στο δημόσιο βίο της χώρας μας, ο διάλογος για να είναι δημιουργικός, δεν πρέπει να γίνεται με υπονοούμενα και μελλοντικές δήθεν αποκαλύψεις και στο πλαίσιο αυτό ζητά από τον κ. Μάρδα να γίνει, άμεσα, απολύτως σαφής. 

«Θεωρώ πως θα συμφωνεί ότι τα αδιέξοδα στην πολιτική, δεν αποτελούν επαρκή λόγο για να θολώνουμε και άλλο την πολιτική ατμόσφαιρα στη χώρα» καταλήγει ο κ. Σταϊκούρας.