«Η εικόνα που έδωσε χθες το κοινοβούλιο ήταν απαράδεκτη», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στον Real Fm, αναφερόμενος στην ένταση που σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε κινήθηκε εναντίον των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και εξαπέλυσε επίθεση στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, κατηγορώντας τον για κατασκευασμένο σενάριο. 

«Αυτό που έζησα χθες είναι ένα πικρό μάθημα για το πώς στήνεται ένα σκηνικό,  μία φαντασίωση, μία κατασκευή δια χειρός Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος στοχοποιεί, θέλοντας προφανώς μέσα από τη λασπολογία να ακυρώσει τρεις συγκεκριμένους συναδέλφους του της πλειοψηφίας», τόνισε, απαντώντας στους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ότι κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. 

«Εγώ βρισκόμουν σε συνεχή επικοινωνία με την αίθουσα.  Μπήκα από την κεντρική είσοδο και κάθισα στα πίσω καθίσματα. Άκουσα μόνο λίγο από την τοποθέτηση του κ. Λοβέρδου και λίγο από την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη συνέχεια είδα κάποιες κινήσεις που γίνονται μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Κανέναν δεν ήθελα να δείρω.  Μπορεί να παθιάζομαι, μπορεί να αγωνίζομαι είμαι όμως κατά της βίας από όπου και αν προέρχεται, όποιο ονοματεπώνυμο και να έχει, οριζοντίως και καθέτως» εξήγησε ο βουλευτής το ΣΥΡΙΖΑ