current views are: 2

27 Απριλίου 2015
Δημοσίευση10:48

Μήνυμα συμπαράστασης ΚΚΕ στο Νεπάλ

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε μήνυμα για τον σεισμό προς την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Νεπάλ.

Δημοσίευση 10:48’
αρθρο-newpost

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε μήνυμα για τον σεισμό προς την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Νεπάλ.

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε προς την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Νεπάλ (ενοποιημένο μαρξιστικό – λενινιστικό), μήνυμα για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το Νεπάλ με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες.

Ολόκληρη η επιστολή του ΚΚΕ:

 Αγαπητοί σύντροφοι,
 
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τα χιλιάδες θύματα του φονικού σεισμού που έπληξε τη χώρα σας.
Οι  εργαζόμενοι όλου του κόσμου είναι απαραίτητο να εκφράσουν έμπρακτα τη διεθνιστική αλληλεγγύη τους με την εργατική τάξη και το λαό του Νεπάλ που δοκιμάζονται από τις τρομερές συνέπειες του σεισμού, οι οποίες ήρθαν να προστεθούν στη φτώχεια και την εκμετάλλευση που χρόνια τώρα τους μαστίζουν. 

Για την ανάπτυξη της διεθνιστικής αλληλεγγύης θα εργαστεί το ΚΚΕ στην Ελλάδα και στα πλαίσια του  διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος. 

Παρακαλούμε διαβιβάστε στις οικογένειες των θυμάτων και τους εργαζομένους της χώρας σας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τα αισθήματα αλληλεγγύης του Κόμματός μας. 


σχετικα αρθρα