Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Οικονόμου τονίζοντας ότι έχει μυστική ατζέντα που σιγά-σιγά αποκαλύπτεται, με αφορμή τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου, για ανώτατο πλαφόν στο σύνολο των συντάξεων.

«Κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο το κρυφό σχέδιο της κυβέρνησης, αναφορικά με τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά ζητήματα. Τελευταίο παράδειγμα είναι η δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου, ότι θα πρέπει να μπει ένα ανώτατο πλαφόν στο σύνολο των συντάξεων, ασχέτως αν αφορά σε κύριες ή επικουρικές συντάξεις», δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωή του ανέφερε:

Αρχίζει, έτσι, και αποκαλύπτεται η μυστική ατζέντα της 'ηρωϊκής διαπραγμάτευσης', που θα περιέχει πλέον και μείωση των συντάξεων.Στόχος τους είναι να τη μαθαίνουμε σιγά - σιγά έτσι ώστε να μπορεί να περάσει επικοινωνιακά το νέο τσεκούρωμα των συντάξεων που ετοιμάζεται. Και όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι αγωνιούν για πρώτη φορά για το αν θα λάβουν στην ώρα τους τις συντάξεις!!