Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου

Μια ώρα σχεδόν διήρκεσε η συνάντηση Τσίπρα-Δούρου στο Μεγάρο Μαξίμου, με την Πρωθυπουργό και την Περιφερειάρχη να επικεντρώνουν τη συνομιλία τους στο ζήτημα της μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων, πράξη στην οποία, εξάλλου, η περιφέρεια Αττικής έχει προβεί από τα μέσα Μαρτίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, η περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για το ταξίδι της στην Αμερική και τις δύο διαλέξεις της στη Νέα Υόρκη και στο Πρίνστον, ενώ ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του της έκανε γνωστά όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση του Σάββατου με τους περιφερειάρχες, στην οποία εκείνη απουσίαζε. 

Η κυρία Δούρου τόνισε μεταξύ άλλων στη συνομιλία της με τον κ. Τσίπρα ότι η Περιφέρεια Αττικής έκανε ό,τι επιτάσσει το δημόσιο συμφέρον, κρίνοντας την κίνηση μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων της Περιφέρειας στην Τράπεζα της Ελλάδος ως ιδιαίτερα επωφελή κίνηση, καθώς τα χρήματα είναι απόλυτα διασφαλισμένα. 

Η περιφερειάρχης, τέλος, υπογράμμισε ότι και στο μέλλον η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί στο συλλογικό συμφέρον.