ΠΑΣΟΚ: Πειθήνιο γρανάζι του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σπίρτζης

ΠΑΣΟΚ: Πειθήνιο γρανάζι του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σπίρτζης

«Μπορεί ο Αν. Υπουργός (πλέον) κ. Σπίρτζης να προσπαθεί με υπερβάλλοντα ζήλο να δώσει αποδείξεις νομιμοφροσύνης προς τον ΣΥΡΙΖΑ που τον έκανε Υπουργό», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

«Αλλά κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων (ΕΕΤΤ) είναι Ανεξάρτητη διοικητική αρχή, απολαμβάνει διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας, τα δε μέλη της απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας (όπως ο νόμος ορίζει), δεν δέχονται δε οδηγίες ή πιέσεις από κανένα σε σχέση με τις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

Δεν έχει λοιπόν κανένα δικαίωμα να προβαίνει σε πράξεις – όπως η χθεσινή επιστολή με την απαίτηση για παραιτήσεις- οι οποίες είναι πλήρως εκτός θεσμικού πλαισίου και κινδυνεύουν να εκθέσουν διεθνώς την χώρα.

Προφανώς όμως ο κ. Σπίρτζης αποτελεί ένα πειθήνιο γρανάζι στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει- ποδηγετήσει και τις ανεξάρτητες αρχές, εν όψει εξελίξεων για τις συχνότητες και των συμφερόντων που ήδη αναπτύσσονται.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο