Επίσκεψη στη Θεσσαλία θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς φορείς περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Οι συναντήσεις αρχίζουν τη Δευτέρα 4 Μαΐου στο Δημαρχείο των Τρικάλων στις 11π.μ., συνεχίζονται στο Δημαρχείο της Καρδίτσας στις 2μ.μ. και ολοκληρώνονται στο Δημαρχείο της Λάρισας στις 6μ.μ.

Κατά τις διάρκεια των συναντήσεων ο Αναπληρωτής Υπουργός θα ακούσει απόψεις και προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών φορέων και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα περιβάλλοντος, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, δασών και υδάτων.

Νωρίτερα, ο κ. Τσιρώνης θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό (5μ.μ.).

Την Τρίτη, 5 Μαΐου, ο κ. Τσιρώνης θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό γαλακτοπαραγωγών (ΘΕΣ γάλα - ΠΙΕς) και το απόγευμα την περιοχή της λίμνης Κάρλας και του φράγματος Τρικερίου (Παναγιώτικο).

Την Δευτέρα και την Τρίτη ο αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης θα συνοδεύει ο Υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με πολιτευτές και συντονιστές των Οικολόγων Πράσινων, καθώς και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πριν το επίσημο πρόγραμμα των επισκέψεων ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ θα συναντηθεί με κατοίκους και φορείς της Αργιθέας για το θέμα του Αχελώου.