Κλειστό παραμένει το κέντρο της Αθήνας, καθώς ξεκίνησαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς​.

Πορεία στην πλατεία Συντάγματος, όπου πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ξεκίνησαν εκατοντάδες διαδηλωτές που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά

Στην κεφαλή της πορείας βρίσκεται ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης

O κ. Λαφαζάνης δήλωσε πως αγώνας και αντίσταση είναι το φετινό μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, Σημείωσε, επίσης, ότι η Ελλάδα διαπραγματεύεται σκληρά, ο ελληνικός λαός υποστηρίζει την κυβέρνηση, η οποία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, και εκτίμησε ότι η διαπραγμάτευση θα έχει θετική έκβαση.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν, επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, η περιφερειάχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος δήλωσε ότι η εργατική τάξη είναι ζωντανή και αναδιοργανώνει τη φωνή της.