Επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή τη συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού στο Star.

Η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υποστήριξε πως ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει «αβυσαλλέο μένος» προς τον Πάνο Καμμένο, ενώ οραματίζεται να συγκυβερνήσει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να προωθήσει τις μνημονιακές πολιτικές του.

«Ο κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστής σε κάθε τηλεοπτική εμφάνισή του αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο», αναφέρει και προσθέτει:

Καταρχήν, ήταν τουλάχιστον ακατανόητη η ενόχλησή του για την περιφορά του Επιταφίου στο χωριό του Εχίνου. Οι εξηγήσεις που με πολύ κόπο - είναι αλήθεια - επιχείρησε να δώσει, ελάχιστα απέχουν από τις ισοπεδωτικές εθνομηδενιστικές αντιλήψεις.

Παράλληλα, η κυρία Χρυσοβελώνη τονίζει πως «κατά τα άλλα, αναλώθηκε σε μια ακατάσχετη γενικολογία, αφόρητη συνθηματολογία και σε αφοριστικές υπεραπλουστεύσεις. Το μόνο που έδειξε ξεκάθαρα είναι ότι διακατέχεται από αβυσσαλέο μένος εναντίον του Προέδρου του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου. Όσο για το…«όραμά» του, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στο να τον διορίσει κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας …συγκυβερνήτη, με μόνο στόχο να πατρονάρει και να φέρει στα δικά του μνημονιακά μέτρα την κυβέρνηση» και καταλήγει:

Μόνο που οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική πλειοψηφία τους τον έχουν πάρει χαμπάρι. Και δεν θέλουν πια άλλους πάτρωνες.