Βολές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στην διαπραγμάτευση έριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm δήλωσε ότι «δεν υπάρχει διαπραγμάτευση 100 μέρες τώρα, μόνο εξαϋλώνεται η οικονομία».

Υπογράμμισε ότι δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάμψη στην οικονομία λόγω διαπραγμάτευσης σημειώνοντας ότι «όταν θα κλείσει η συμφωνία, εξειδικευθεί η συμφωνία και θα πειραχθεί η τσέπη του έλληνα πολίτη θα τα ξαναδούμε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

«Δεν είμαστε δεδομένοι» σχολίασε για το εάν θα ψηφίσει η ΝΔ συμφωνία. «Θα μας έρθει μια συμφωνία 40 δισ. ευρώ -λέω ένα νούμερο- και θα πούμε εκ των προτέρων "ναι"; Θα δούμε πρώτα ποια θα είναι η συμφωνία. Αν είναι στη λογική που κι εμείς κινούμασταν, γιατί να μην το ψηφίσουμε;» επισήμανε.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί τα ψέματα που έχει πει και βρίσκεται σε αδιέξοδα» τόνισε, ενώ μίλησε για πολιτική ήττα της ΝΔ στις εκλογές, λόγω των ψεμάτων.

Απόλυτα διαφωνούμε» σημείωσε για το ενδεχόμενο μείωσης των κυρίων συντάξεων.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει αρχηγό και δεν υπήρξε αμφισβήτηση στα όργανα. Το λιγότερο που έχει ανάγκη η χώρα είναι μία αδύναμη αξιωματική αντιπολίτευση. Η ουσία είναι να είναι δυνατή και ενωμένη» είπε για τα εσωκοματικά.