Για διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο αναχωρεί σήμερα το απόγευμα υφυπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ.

 Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αύριο Πέμπτη ο κ. Κουίκ θα έχει ιδιαίτερες συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών, Γιαννάκη Κασουλίδη, Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Καδή, Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικο και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριο Δημητριάδη.

Επίσης, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκη Ομήρου.

 Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο, ο κ. Κουίκ, έπειτα από προσωπική τηλεφωνική πρόσκληση που του απηύθυνε η εμβληματική από τα Κατεχόμενα γυναίκα-μάνα Χαρίτα Μάντολες, απόψε θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου που αφορά την ηρωική και μοναδική πορεία της ζωής της.

Το βιβλίο έγραψε η Ευρυδίκη Περικλέους-Παπαδοπούλου με τίτλο «Ως Αληθώς-Η Ζωή της Χαρίτας Μάντολες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, με ομιλητές τον υπουργό Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον μητροπολίτη Κυρήνειας.

 Ο υφυπουργός Επικρατείας θα επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη το απόγευμα.