Για την υπόθεση με τα 80.000 ευρώ τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας στην εκπομπή Online με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Δέχομαι μια άνευ προηγουμένου συκοφάντηση» είπε ο κ. Μάρδας και σημείωσε πως «δεν έχω βγάλει ούτε ένα ευρώ στο εξωτερικό την τελευταία περίοδο».

Ο Δημήτρης Μάρδας ανέφερε ότι την Πέμπτη θα δοθεί σε όλους τους βουλευτές βεβαίωση στην οποία φαίνεται, όπως είπε, ότι 80.000 ευρώ δεν έχει βγάλει ποτέ στη ζωή του, την επίμαχη περίοδο δεν έχει βγάλει ούτε ένα ευρώ και στο Λουξεμβούργο δεν έχει τον παραμικρό λογαριασμό.

Υποστήριξε εκ νέου ότι την περίοδο που ήταν εκτός κυβέρνησης μετέφερε 30.000-40.000 ευρώ σε λογαριασμό στο Βέλγιο, όπου επρόκειτο να πάει για σπουδές η κόρη του. Ερωτηθείς πότε συνέβη αυτό απάντησε:

Όταν η κόρη μου είναι να φύγει τον Φλεβάρη για το εξωτερικό δεν υπήρχε λόγος να τα καταθέσω από την προηγούμενη χρονιά. Ήταν πάρα πολύ κοντά προς τον Φλεβάρη.

Εξήγησε, ωστόσο, ότι η κόρη του δεν πέρασε τις εξετάσεις σε κάποια μαθήματα που χρωστούσε, παρέμεινε στην Ελλάδα και θα φύγει τους επόμενους μήνες.

Σχετικά με τις τρέχουσες ανάγκες, ο κ. Μάρδας επεσήμανε πως η πληρωμή μισθών και συντάξεων θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις, ενώ παραδέχθηκε πως έχουν μετατεθεί κάποιες πληρωμές για το μέλλον.