Φραστική απειλή από τον Λαγό καταγγέλλει η Κανέλλη

Φραστική απειλή από τον Λαγό καταγγέλλει η Κανέλλη

Φραστική απειλή από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό καταγγέλλει ότι δέχθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, έξω απο την αίθουσα της Βουλής όπου συνεδρίαζε η Μόνιμη Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και Λοιπών Δομών Εγκλεισμού.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, ο βουλευτής της Χ.Α. αναφέρθηκε αρκετές φορές στην ιδιότητα του υπόδικου, καθώς έως πρόσφατα ήταν προφυλακισμένος. Η βουλευτής του ΚΚΕ Κανέλη επισήναμε πως «δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα με την ιδιότητα του υποδίκου» και βγήκε από την αίθουσα.

Όμως ο Γ. Λαγός την ακολούθησε στους διαδρόμους της Βουλής, με δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το Νίκο Μανιό και τον Χρήστο Σμία να τον εμποδίζουν να την πλησιάσει. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, στην οποία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε: «Σε είδα και σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής». «Ναι, ήμουν», απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ, με τον Γ. Λαγό να απαντά «να δεις πώς θα φύγεις».

«Με απειλείς;», τον ρώτησε η Λ. Κανέλλη. «Ναι σε απειλώ, τι θα πεις, ότι σου έδωσα κανένα χαστούκι; Να μου κάνεις και εμένα μήνυση», απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Μήνυση δεν έκανα ούτε στον Κασιδιάρη, θα κάνω σε εσένα;» ανταπάντησε η κυρία Κανέλλη.

H κυρία Κανέλλη ευχαρίστησε τους δύο βουλευτές, οι οποίοι ακούγοντας θόρυβο, βγήκαν από την αίθουσα και την στήριξαν.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο