Φραστική απειλή από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό καταγγέλλει ότι δέχθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, έξω απο την αίθουσα της Βουλής όπου συνεδρίαζε η Μόνιμη Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και Λοιπών Δομών Εγκλεισμού.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, ο βουλευτής της Χ.Α. αναφέρθηκε αρκετές φορές στην ιδιότητα του υπόδικου, καθώς έως πρόσφατα ήταν προφυλακισμένος. Η βουλευτής του ΚΚΕ Κανέλη επισήναμε πως «δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα με την ιδιότητα του υποδίκου» και βγήκε από την αίθουσα.

Όμως ο Γ. Λαγός την ακολούθησε στους διαδρόμους της Βουλής, με δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το Νίκο Μανιό και τον Χρήστο Σμία να τον εμποδίζουν να την πλησιάσει. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, στην οποία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε: «Σε είδα και σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής». «Ναι, ήμουν», απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ, με τον Γ. Λαγό να απαντά «να δεις πώς θα φύγεις».

«Με απειλείς;», τον ρώτησε η Λ. Κανέλλη. «Ναι σε απειλώ, τι θα πεις, ότι σου έδωσα κανένα χαστούκι; Να μου κάνεις και εμένα μήνυση», απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Μήνυση δεν έκανα ούτε στον Κασιδιάρη, θα κάνω σε εσένα;» ανταπάντησε η κυρία Κανέλλη.

H κυρία Κανέλλη ευχαρίστησε τους δύο βουλευτές, οι οποίοι ακούγοντας θόρυβο, βγήκαν από την αίθουσα και την στήριξαν.