Για «δήθεν επεισόδιο  Λαγού – Κανέλλη» κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή αναφερόμενη στο χθεσινό περιστατικό στη Βουλή.

Η ΧΑ παραθέτει βίντεο από την επιτροπή και τονίζει πως εκεί «αλλά και από τα πρακτικά της Βουλής ακούγεται ξεκάθαρα η πρόκληση της Κανέλλη που προσβάλλει, δίχως να της έχει δοθεί ο λόγος και χωρίς να έχει γίνει καμία αναφορά στο πρόσωπο της, τον Γιάννη Λαγό» και προσθέτει: 

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά ακούγεται να εξιστορεί την προσωπική του εμπειρία με τον επίορκο εισαγγελέα. Σε αυτό το σημείο διακόπτει και προκαλεί η Κανέλλη λέγοντας: "Δεν έχουμε όλοι μέσα εδώ την ιδιότητα του υπόδικου".

Στην συνέχεια και αφού συνέβη το δήθεν επεισόδιο με την απειλή, η Κανέλλη επιστρέφει στην επιτροπή και λέει η ίδια: "Με απείλησε στην ψύχρα. Υπήρξε συγκεκριμένη απειλή λέγοντας θα σε δω στο δικαστήριο και θα δεις πώς θα φύγεις από εκεί. Λέω: Με απειλείς. - Εγώ δεν σε απειλώ, γιατί γουστάρεις; αν θες κάνε μου μήνυση. Του λέω εγώ δεν καταδέχτηκα να κάνω μήνυση στον Κασιδιάρη. Του είπα δεν θέλω κανένα διάλογο..."

«Προφανώς η Κανέλλη από την πρώτη στιγμή "ξέχασε" ότι ο Γιάννης Λαγός της είπε: "Να δούμε τι ψέμματα θα πείτε στο δικαστήριο και τι νομικές κυρώσεις θα έχετε" και μετά όταν πήγε στους δημοσιογράφους μίλησε για απειλή, ενώ μέσα στην επιτροπή στην βιασύνη της ομολόγησε πως ο Συναγωνιστής Λαγός ΔΕΝ την απείλησε» καταλήγει η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της.