current views are: 3

11 Μαΐου 2015
Δημοσίευση18:42

ΝΔ: Ψέματα οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν υπάρχει αξιολόγηση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης με αφορμή τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup.

Δημοσίευση 18:42’
αρθρο-newpost

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης με αφορμή τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης με αφορμή τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup.

Όπως τονίζει, «έγινε ξεκάθαρο ότι η διαπραγμάτευση αφορά στην τρέχουσα αξιολόγηση του 2ου προγράμματος και όχι σε μια συμφωνία – γέφυρα» ενώ κάνει λόγο για ψέματα της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη μη ύπαρξη αξιολόγησης.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι υπάρχει αίσθηση προόδου σε ό,τι αφορά τη διαδικασία, κάνοντας λόγο για ουσιαστική συζήτηση για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει «πυροτεχνήματα προπαγάνδας» την «περήφανη», όπως αναφέρει, διαπραγμάτευση που γινόταν για 100 ημέρες, ενώ εκτιμά ότι το μόνο συγκεκριμένο που έγινε γνωστό σήμερα, ήταν η συμφωνία για αύξηση του ΦΠΑ που προμηνύει φοροεπιδρομή.

«Έγινε σαφές ότι πρώτα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με την Τρόικα – Θεσμούς και ύστερα έγκριση από το Eurogroup και εκταμίευση», συμπληρώνει ο κ. Καραγκούνης.

Συνεχίζοντας, υπογραμμίζει ότι η περιβόητη πολιτική λύση δεν υπάρχει και ότι τα ψέματα τελειώνουν και καταλήγει:

Η οικονομία δεν αντέχει την ασφυξία και ο λογαριασμός μεγαλώνει.


σχετικα αρθρα