ΑΝΕΛ: Ο λαός έστειλε μια για πάντα τον κ. Βενιζέλο στον κάδο της ιστορίας

ΑΝΕΛ: Ο λαός έστειλε μια για πάντα τον κ. Βενιζέλο στον κάδο της ιστορίας

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπολύει η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του.

«Ο κ. Βενιζέλος ήταν αποκαλυπτικός στην πολύωρη συνέντευξή του "Στον Ενικό"» ανέφερε και εξήγησε:

Πρώτον, γιατί δεν απέφυγε για άλλη μια φορά να πει τα συνήθη ψέματά του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το e - mail Χαρδούβελη δεν περιείχε μειώσεις στις συντάξεις και αύξηση του ΦΠΑ.
 
Δεύτερον, γιατί έδειξε περίτρανα ότι δεν αντιλήφθηκε ποτέ πως τα μεσαία και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας ήταν εκείνα που υπέστησαν το δυσβάσταχτο βάρος των οδυνηρών θυσιών που επέβαλαν ο ίδιος και ο συνέταιρός του στην αλήστου μνήμης μνημονιακή συγκυβέρνησή τους.

Η κυρία Χρυσοβελώνη προσθέτει ότι «τα μόνα λάθη που "αναγνώρισε" ο κ. Βενιζέλος ήταν επικοινωνιακά! Του φταίνε, δηλαδή, οι Έλληνες πολίτες που δεν …μπόρεσαν να καταλάβουν και να αποδεχθούν πως οι σκληρές υφεσιακές πολιτικές και η εκτόξευση της ανεργίας ήταν για το …καλό τους! Επειδή, όμως, ο ελληνικός λαός "έζησε στο πετσί του" για πέντε χρόνια τις συνέπειες των μνημονίων, γι’ αυτό και έστειλε μια για πάντα τον κ. Βενιζέλο στο περιθώριο της πολιτικής ζωής και στον κάδο της Ιστορίας».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο