Επίθεση κατά του υπουργού Παιδείας, Αριστείδη Μπαλτά εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου για τις αλλαγές στην εκπαίδευση.

«Ο κ. Μπαλτάς μας γυρίζει 40 χρόνια πίσω σε μία νύχτα» δήλωσε στον Τάκη Χατζή στον Real Fm σημειώνοντας ότι «στο θέμα της Παιδείας ο αστικός κόσμος κάνει μία μικρή επανάσταση» ενώ έριξε βολές κατά της κυβέρνησης για φυλακές Τύπου Γ και τον Σάββα Ξηρό.

«Δε θα νομιμοποιήσω μία πολιτική, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα να επιβιώσει από την κρίση, αλλά στην οποία να μην θέλω να ζήσω εγώ και το παιδί μου» είπε.

«Θα τοποθετηθούμε συνολικά όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία» πρόσθεσε και είπε ότι «κεντρικό ζητούμενο είναι να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο λογαριασμός ανεβαίνει κάθε μέρα. Όσα ακούγονται ΦΠΑ έκτακτη εισφορά δεν είναι λίγα». 

Η κυρία Ασημακοπούλου σημείωσε ακόμα ότι «όσα λάθη κι αν κάναμε είναι γιατί κρατήσαμε τη χώρα όρθια, είχαμε εξαλείψει τα ελλείμματα με τις θυσίες των Ελλήνων. Οι θυσίες πάνε στα σκουπίδα με την πολιτική που έχει ακολουθηθεί».