current views are: 1

14 Μαΐου 2015
Δημοσίευση13:35

Γεννηματά: Θα είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης για το νέο ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μείνει ζωντανό γιατί αποτελεί προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς» δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Δημοσίευση 13:35’
αρθρο-newpost

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μείνει ζωντανό γιατί αποτελεί προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς» δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μείνει ζωντανό γιατί αποτελεί προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς» δήλωσε η βουλευτής του κινήματος, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm ερωτηθείσα για το έαν θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του κινήματος είπε:

Δεν είναι η στιγμή να συζητήσουμε για την υποψηφιότητα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τη χώρα αλλά και τι θα γίνει με το ΠΑΣΟΚ. Το τρίτο ζήτημα είναι αυτός που θα εκφράσει το νέο ΠΑΣΟΚ. Είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης. 

Η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γυρίσει σελίδα, να γυρίσει στις ρίζες του και σε επίπεδο αξιών και σε επίπεδο αρχών. Ένα νέο κίνημα παραγωγής, που θα εκφράζει τις παραγωγικές ομάδες της χώρας. Να σταματήσουμε να μιλάμε μόνο για περικοπές. Πώς αυτό που θα παραχθεί θα αναδιανεμηθεί».

Η πρώην υπουργός επισήμανε ότι «με βάση τους στόχους αυτούς θα πρέπει να ανοίξει διάλογο με τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Εγώ βλέπω στις περιοδείες που κάνω ότι υπάρχει προθυμία, ακροατήριο και αυτό είναι ένα μήνυμα ότι υπάρχει ψυχή σε αυτόν τον χώρο που πάλλεται».

Επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ κράτησε τη χώρα στο ευρώ, συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις τομές και ρήξεις. «Έχει ένα ανθρώπινιο δυναμικό που αν συνδεθεί και πάλι με τη βάση του, μπορεί να διαμορφώσει ένα νέο όραμα για τη χώρα» ανέφερε.

«Δεν πιστεύω ότι το Μνημόνιο μπορεί να αποτελεί μία μακροχρόνια λύση. Βρεθήκαμε σε μια κατάσταση εθνικής ανάγκης, δεν δόθηκε ποτέ ο χρόνος» είπε.

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «ούτε μπορεί ούτε θέλει να εκφράσει τον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Δεν έχει κανένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο για τη χώρα και απέδειξε ότι δεν υπήρχε καμία εναλλακτική πρόταση, κανένα εναλλακτικό σχέδιο».

Και συμπλήρωσε:

Μετά από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που κανείς δεν έσκισε το Μνημόνιο φάνηκε ότι το Μνημόνιο δεν τέλειωσε, αλλά τέλκειωσε η λογική “αντι-μνημόνιο”, στην οποία χτίστηκαν πολιτικές καριέρες.

 


σχετικα αρθρα