Τριήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη στις ακριτικές περιοχές του Έβρου.

Ο κ. Αναγνωστάκης πραγματοποιεί σειρά επαφών και συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για θέματα αρμοδιότητάς του, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες των ακριτικών αυτών περιοχών

«Θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των πολιτών, στο πλευρό των ακριτικών περιοχών, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού και, κυρίως, αποτελεσματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιεί σειρά επαφών και συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικά για θέματα αρμοδιότητάς του, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες των ακριτικών αυτών περιοχών, ώστε να συμπεριληφθούν στον γενικότερο σχεδιασμό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και διευθέτησή τους.

Τον Γενικό Γραμματέα συνοδεύει κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων και ειδικότερα ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Νικόλαος Μενεξίδης.