Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε την Τετάρτη το απόγευμα την Κομοτηνή, ενώ σήμερα επισκέφθηκε την Ξάνθη. 

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής τον υποδέχθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Νικόλαος Μενεξίδης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Γκρανάς.

Επίσης, συναντήθηκε με αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και συζήτησε ζητήματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στην περιοχή. Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής υπουργός επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής και το Δημαρχείο Κομοτηνής.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε στην Κινητή Αστυνομική Μονάδα και τα οχήματα ειδικού τύπου, που διατέθηκαν στην Ξάνθη και αναμένεται να έχουν θετικά αποτελέσματα όσον αφορά στην ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή. Επίσης, αναφέρθηκε στη δράση του Αστυνομικού της Γειτονιάς, όπως και στους θεσμούς ανοιχτής επικοινωνίας με τους πολίτες, τόσο των Διοικητών των Αστυνομικών Υπηρεσιών, όσο και της ίδιας της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου. «Επιδιώκουμε τη συμφιλίωση της Αστυνομίας με την κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο μιας ευνομούμενης Δημοκρατίας, με σεβασμό στο κράτος δικαίου και στα ανθρώπινα δικαιώματα»», τόνισε.