Στην Αθήνα ο Gianni Pittella

Στην Αθήνα ο Gianni Pittella

Στην Αθήνα και με πρωτοβουλία της Ομάδας της Ελιάς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, διοργανώνεται η πρώτη εκδήλωση του SD40 εκτός  Βρυξελλών με την συμμετοχή του Προέδρου της προοδευτικής ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (S&D) Gianni Pittella.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου μεταξύ 17:30 και 21:00 στο ξενοδοχείο Athens Ledra hotel με τη συμμετοχή νέων Ελλήνων πολιτικών, νέων ευρωβουλευτών του S&D καθώς και του αντιπροέδρου του S&D Knut Fleckenstein και θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων, για το μέλλον της Ευρώπης και τα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με τους νέους, μεταξύ των Ευρωβουλευτών  του S&D40, τους νέους  Έλληνες  πολιτικούς  και τον Πρόεδρο  Gianni Pittella.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, μεταξύ των νέων πολιτικών καθώς και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών. Η προσπάθεια αυτή αρχίζει συμβολικά από την Ελλάδα για να ανακτήσει η Ευρώπη και πάλι την θέση της ως σημείο Αναφοράς του χώρου της Σοσιαλδημοκρατίας με τους νέους πολιτικούς στην πρώτη γραμμή.
 
  

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο