«Ουδέν σχόλιο» είναι η απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, στα δημοσιεύματα που τον ήθελα να «σφυροκοπείται» από αντιδρώντες, στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή τη διαπραγμάτευση

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επισημαίνεται ότι  «ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης δεν επιθυμεί να προβεί σε κανένα σχόλιο σχετικά με ποικίλες διαρροές και δημοσιεύματα. Το δύσκολο εγχείρημα που έχει αναλάβει η κυβέρνηση είναι εγχείρημα συνολικής ευθύνης». Παράλληλα αναφέρεται ότι «έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου ως προς τις τρέχουσες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση​».

Ο κ. Δραγασάκης επιχειρεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους στις πληροφορίες που θέλουν αρκετά από τα στελέχη της Κουμουνδούρου να αντιδρούν έντονα στο περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και τη διαφαινόμενη συμφωνία. Διαμηνύει χαρακτηριστικά ότι:

«Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης είναι αναγκαία η στενή και δημιουργική συνεργασία της κυβέρνησης με τα όργανα του κόμματος και την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Όλη η κυβέρνηση αποφασίζει και δρα συλλογικά με σκοπό τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας».

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Δραγασάκη:

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες πραγματοποιήθηκε μια θυελλώδης συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με τον κ. Δραγασάκη να γίνεται δέκτης πυρών από στελέχη που τόνιζαν ότι η διαφαινόμενη συμφωνία είναι μακριά από τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης.