Επιθετική διάθεση απέναντι στην κυβέρνηση επέδειξε σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλος σχετικά με την καθυστέρηση στις πληρωμές των εργαζομένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

 'Οπως δήλωσε ο κ. Κουκουλόπουλος:

Το ΥΠΟΙΚ ανακοίνωσε ότι η πληρωμή των εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ θα γίνει σήμερα με δυο μέρες καθυστέρηση που την απέδωσε πάλι σε τεχνικό πρόβλημα (ΔΙΑΣ). Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως ο κ Μάρδας θα έβρισκε τα λεφτά αφού σε 1 ώρα είχε βρει στο δρόμο € 400 εκατ. ευρώ, αλλά δεν χρειάζονται τόσα ψέματα.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και τρεις μήνες ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν πληρώνει ενοίκια, ΔΕΗ, ΟΤΕ κοκ ούτε καν τα οδοιπορικά των εργαζομένων για ελέγχους προκειμένου να πληρωθούν οι αγρότες γιατί πολύ απλά τα λεφτά και του ΟΠΕΚΕΠΕ έγιναν repos όπως τα λεφτά των Αγροτών στον ΕΛΓΑ, όπως και όλων των φορέων του Δημοσίου.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε: 

«Τέτοια επεισόδια θα συμβαίνουν καθημερινά από την ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επέλεξε την εσωτερική στάση πληρωμών και το δελτίο σε μισθούς και συντάξεις. Όλοι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, όλοι φοβούνται και ανησυχούν εκτός από την Κυβέρνηση που βρίσκεται στον δικό της κόσμο. Το συμπέρασμα είναι απλό και καθαρό. Δεν φταίει...ο Δίας, η Νιρβάνα φταίει».