Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός οφείλει να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα και την Βουλή για τις διαπραγματεύσεις, εξαπέλυσε με σημερινή του ανακοίνωση το Ποτάμι:

'Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση:

Κάθε μέρα που περνάει αντί να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για τις κυβερνητικές θέσεις και την πορεία των διαπραγματεύσεων, θολώνουν ακόμη περισσότερο. Τα κυβερνητικά στελέχη διαψεύδουν το ένα το άλλο αναλόγως σε ποια συνιστώσα ανήκουν. Η Βαβέλ έχει γίνει πια μόνιμη κατάσταση. Η ασυντόνιστη ορχήστρα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δε μπορεί να στήνει επικοινωνιακά παιχνίδια και να παίζει με τις αντοχές των πολιτών. 

Στην ανακοίνωση, επίσης, αναφέρεται: «Ακόμη και η αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου σε σενάρια Κύπρου και μη κουρέματος των καταθέσεων αντί να καθησυχάζει ενισχύει την ανησυχία. Ο κ.Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα και τη Βουλή. Η πρόταση του Ποταμιού για συμμετοχή στη διαπραγμάτευση και για μια άλλη κυβέρνηση που θα πετύχει μια καλύτερη συμφωνία είναι πάντα στο τραπέζι. Ας την αξιοποιήσει ο Πρωθυπουργός».